top of page

Safran, çeşitli mutfaklarda baharat, lezzet verici ve renklendirici olarak önemli bir yer buluyor. Safran, deride yararlı etkileri nedeniyle de çok iyi bilinir. Mevcut en pahalı doğal güzelleştirici ajanlardan biri olan safran, özellikle cilt aydınlatması veya cilt tonlaması için tasarlanan birçok kozmetik ürünlerde  miktarda kullanılır ...

% 100 ORGANİK SAFRAN...

SAFRAN 1gr

250,00₺Fiyat
  • Safran (bilimsel adı: Crocus sativus L., İngilizce: Saffron) Iridaceae (Iridaceae) Crocus (Crocus) ayrıca safran Çiğdem olarak bilinen soğanlı çok yıllık ot, aittir. Safran, değerli bir şifalı otlar ise kozmetik ve parfüm, safran ya da değerli süs çiçekler için değerli bir hammaddedir.

Ürün Sayfası: Stores_Product_Widget
bottom of page